20200817 EVA Nieuwsbrief augustus 2020

Het zijn niet altijd de grote belangrijke dossiers waar je met hard werken veel bereikt. In onze oppositierol is het vaak hard werken om heel kleine dingen gegund te krijgen door de VVD-coalitie. Dat is niet altijd erg bevredigend, maar we zullen het er deze jaren mee moeten doen.

Waar we met hard werken wel veel bereiken is met het ombudswerk van EVA. Soms komen burgers er niet uit met de gemeente. Dan kun je contact opnemen met EVA-dichtbij en proberen we te helpen tot er een oplossing is waar je mee verder kunt.
Soms zijn het juist leuke initiatieven die mensen hebben, maar worden niet gehoord, of komen niet met de juiste mensen om tafel. Dan kun je contact opnemen met EVA-dichtbij en zullen we proberen de juiste mensen aan het plan te binden.
Hét gezicht achter EVA-Dichtbij is Rob Littel. In deze nieuwsbrief laten we een aantal onderwerpen langskomen waar Rob zijn handen vol aan heeft gehad de laatste jaren.

EVA is de enige partij in Albrandswaard die echt werk maakt van de ombudsfunctie. Met vriendjespolitiek heeft dit werk niets te maken. We willen nu eenmaal iedereen die vastloopt in de gemeente én een beroep op ons doet een stap verder helpen.

Meer weten? Klik hier