20180912 Zwembad Albrandswaard te vroeg opgeleverd!


Zwembad

Deze zomer is hard gewerkt aan de eerste grote stap van de broodnodige renovatie van het zwembad Albrandswaard. Het was een gek gezicht de laatste weken, het bad zonder water. Maar het lijkt er nu allemaal veelbelovend uit te zien. Op een aantal details na waren de werkzaamheden afgerond en is het bad opgeleverd. De zwemlessen konden weer hervat worden.

Dat bleek tegen te vallen. Ons bereikten berichten dat er mogelijk een gevaarlijke situatie zou zijn ontstaan. EVA heeft direct contact gezocht met wethouder Heezen. Vanuit de organisatie hebben we nu begrepen dat de renovatie wel klaar is, maar dat de bankjes, roosters en startblokken nog niet geplaatst konden worden. Deels heeft dit te maken met de late levering, deels met onderdelen die er niet waren, maar wel nodig waren. Inmiddels lijkt bijna alles hersteld en missen alleen de trapjes nog. Deze komen zo snel mogelijk.

Wij begrijpen dat het even schrikken was voor de zwemscholen. De wethouder had wellicht het zwembad wat later moeten vrijgeven. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat binnenkort iedereen weer met veel plezier kan zwemmen in het vernieuwde bad.